iTV nav vajadzīgs(iProjector)



Jau pirms Džobsa aiziešanas no mūsu pasaules, sāka klīst baumas par to kā Apple varētu prezentēt savu gudro televizoru iTV vai next Apple TV kurš pildītu SmartTV funkciju un dotu televizoram otro dzīvi. 





Ejot laikam analītiķi un fani katru pusgadu sola kā Apple parādīs savu gudro televizoru un katru pusgadu ir loģisks iemesls kāpēc Apple nav parādījusi savu televizoru. Beigu beigās tagad jau gaida nevis vienkārši iebūvētu Apple TV kāda 55-65 collu LED paneli ar FullHD vai 4K izšķirtspēju, bet gan vēl arī spēļu konsoli kā Sony PlayStation vai Microsoft XBOX.


Un tagad atļaušos pafantazēt kā es to darīju par Low cost iPhone, kurš beigās pārvērtās par iPhone 5C un sākšu ar mazu ievadu ar to kas mums jau ir un drīz būs par tehniskām iespējām.
1. Šogad Apple atļāva izmantot iebūvēto 2 un 3. paaudzes Apple TV Bluetooth čipu priekš bezvadu klaviatūras.
2. Februāri Apple sāka pārdod iPad ar 128GB iebūvētu atmiņu.
3. Jūnijā Apple prezentēja operētājsistēmu iOS7 ar gamepadu atbalstu.
4. Pirms mēneša Apple prezentēja iPhone 5S kuram ir fantastisks A7 procesors kura grafiskā jauda ir XBOX 360 līmenī.
5. Pēc AllThingsD vārdiem 22.oktobrī Apple prezentēs 5.paaudzes iPad ar uzlabotu A7 vai ar ļoti uzlabotu A7X procesoru.
Kāpēc gan to visu neapvienot kopā pielikt klāt projektoru un gatavs visu viesistabu karalis - iProjector.



Jā jau Apple plāno iekarot viesistabu, tad priekš kam vajag televizoru, jā var uztaisīt Apple TV ar iebūvētu projektoru, App Store atbalstu(priekš spēlēm) un 64/128GB iebūvētu atmiņu!? Tā pat vairums cilvēku savas mājās kinozāles aprīko ar papildus skaļruņiem, pastiprinātāju un projektoru. 

Mums jau tagad ir atmiņas čipi iOS gadžetos uz 128GB; Apple TV jau tagad var caur AirPlay atskaņot filmu skaņu uz ārējiem skaļruņiem; Bluetooch kontrole un Gamepadu atbalsts arī ir; jaudīgi čipi kā A7 un no 5.paaudzes iPad; lērums strīm servisu kā iTunes Match, Netflix, Youtube, iTunes Radio, iTunes Music Store, iTunes Movie/TV Show Store, Movie/TV Show in Cloud u.c.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru