Filma "JOBS"


Šodien noskatījos filmu "JOBS" un vēlos padalīties ar savām domām par filmu. Pirms filma vēl tika pabeigta jau internetā klīda viedokļi, ka filma būs ne tik iespaidīga, kā leģendārā filma "Pirates of Silicon Valley", manuprāt tā tas arī ir, jo abu filmu sižets notiek vienā laikā, kuru laika posmu daudzi jau zin pēc filmas "Pirates of Silicon Valley" un te ir arī ir filmas pirmā problēma.

Otrā problēma ir kā filma burtiski sākas no Stīva Džobsa dzīves interesantākās daļas - kād Apple Computer, sāk mainīt savu biznesu un tad sižets pārslēdzas uz "kompresētu" filmas  "Pirates of Silicon Valley" variantu. 

Trešā problēma ir kā filma beidzas, tad kad filmai vajadzētu tikai sākties! Es domāju, vairums cilvēku būtu interesanti izdzīvot tos brīžus caur kino, kad tika radīts iMac, pēc tam iPod, iTunes Music Store, Apple Store, iPhone, iPad un pamests CEO postenis trīs mēnešus pirms nāves...

Filmai vajag otro daļu, kurā būtu gan Džonijs(Jonathan Ive) ar savām dizaina līnijām, gan Fils(Philip W. Schiller) kurš vienmēr ar Stīvu smīdināja publiku prezentācijās. Protams nedrīkst aizmirst Timu(Tim Cook), kurš mantoja Apple Inc. CEO posteni. Un daudz citus cilvēkus kuri ietekmēja gan Stīva dzīvi, gan Apple Inc. attīstības virzienu.
Gaidu turpinājumu...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru