iPhone 5C - Color


Brīvdienās parādījās viena interesanta bilde(skat. nākamo bildi). Uz bildes ir redzami it kā jaunā iPhone 5C iepakojumu kaudze. Kas tur tāds īpaš? Tas kā parasti tāda tipa iepakojumi ir iPod'iem un vienmēr ir kaut kāds izskaidrojums kāpēc iPhone nosaukumā ir burts (iPhone 3G - 3G tīkla atbalsts; iPhone 3GS - 3G tīkls un S-Speed, jo bija uzlabots 3G čips; iPhone 4S - Siri). Ko tad tagad nozīmē C? Internetā jau ir vairākas versijas ticamas un mazāk ticamas. Piem. iPhone 5 Chine,Tim Cook, Classic, PoliCorbanad, Cheap, Cool utt.

Man iepatīkas versija iPhone 5 Color. Iepriekš es jau rakstīju par jaunu iPhone modeli kurš varētu būt plastmasas korpusā(dažādās krāsās pieejams) un tehniski tik pat jaudīgs kā iPhone 5. Tad šī bilde pastiprina manas aizdomas, par to kā Apple šogad pārstās pārdot iPhone 5 un viņa vietā pārdos iPhone 5C. Es pieņemu kā šogad iPod touch vispār netiks atjaunots vai kaut kā uzlabots. Man liekas uz Ziemassvētkiem pārdošanā paliks iPhone 5S ar A7 procesoru,  iPhone 5C ar A6 procesoru un iPod touch ar A5 procesoru.

Interesanti ir tas kā iPhone 5C iepakojums acīmredzami būs kā iPod Touch un citiem iPod modeļiem. Vispār sen jau baumas klīda, ka iPod touch varētu tikt pie simkartes zlota. Laikam Apple mēģinās iPod touch aizvietot ar iPhone Color, jo pēc pirmā iPhone parādīšanās, iPod pārdošanas apjomi sāka krist un galu galā iPod mūzikas atskaņotājs ir jau iebūvēts iPhone, pie tam iPod touch bija vienmēr ierobežota pieeja internetam(tikai Wi-Fi), bet mūsdienu Apple visus lietotājus stimulē lietot internetu un internet pakalpojumus. Laikam tā stunda tuvojas kād Apple pilnība atteiksies no iPod kā produktu līnijas, jo drīz arī mazos iPod modeļus aizstās iWatch..., bet par to citreiz.

JAUNUMI: Bildi ar iPhone 5C kastītēm atdzīta par viltojumu - pirms gada to pašu teica par iPhone 5 korpusu, kad tas noplūda pavasara beigās...

UPDATE: 11.12.2013
iPhone 5C pārdodas iepriekš pieminēta iPod stila iepakojumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru