Labākais twittera klients [iOS App]




Šodien padalīšos ar jums domās par twittera klientu aplikācijām.


Pirms gada, dēļ iPhone 5 man nācās nomainīt oficiālo veco Twitter aplikāciju kura atbalstīja tikai 3.5 collu ekrānu(iPhone 5 ir 4 colla, ja nu kāds vēl nezin), pret jauno Twitter aplikācijas versiju. *Attēlā augšā, vecā oficiālā Twitter aplikācija versija 3.5.1 uz iPhone 5.
Vizuāli man jaunā Twitter aplikācija nepatika un zaudēja daļu funkcionalitātes cik atceros. Tā kā ap to laiku, twitters priekš manis sāka pārvērsties no publiskā čata uz ziņu lenti, par manis interesējošām tēmām: mobilās tehnoloģijas, auto un porno(patiesībā ne). Man vajadzēja atrast jaunu twitter klienta aplikāciju, kura nebūtu tik raiba un neglīta, kā oficiālā aplikācija. Tālu nebija jāmeklē, jo tā kā es sekoju, tam kas notiek gadžetu frontē ātri vien izvēle krita uz Tapbots izstrādāto twitter aplikāciju Tweetbot.*Attēls augšā. 

Šodien Tweetbot izlaida savas aplikācijas trešo versiju, speciāli pielāgotu iOS7 dizainam. Jaunā aplikācija ir lieliska, ilgi nedomāju un nopirku. Jā nopirku! Jo Tapbots izdomāja veco aplikāciju neatjaunot, bet vienkārši izlaist jaunu ar jaunu dizainu un jaunām funkcijām. 

Tad kāpēc es samaksāju par šo aplikāciju vēlreiz? Vasarā pēc Apple WWDC 2013, prezentācijas  es, Tapbots izstrādātājiem uzprasīju vai viņi plāno aplikācijā integrēt Safari Reading List. Viņi atbildēja kā tā ir nākotnes fīča - šodien pienāca nākotne! Tie kuri aktīvi izmanto twitteru kā ziņu lenti ir izmantojuši citus veidos, kā linku no twitta saglabāt speciālajā lasītājā(aplikācijā) vai arī darīja, ka es - atzīmēja vienkārši ar zvaigznīti to twittu. Un kad bija brīvs laiks, iedziļinās linka saturā. Tagad linki no twiitiem uzreiz nonāk Safari Reading listē, kur tie iekešojās un es varu vēlāk arī bez interneta savienojuma palasīt uz iPhone/iPad vai Mac kas tur bija zem tā linka aprakstīts. Samaksāju es, jo par lieliskām aplikācijām, kuras lieliski pilda savas funkcijas, nav žēl maksāt, it īpaši, ja tu viņās lieto un viņas tev atvieglo dzīvi, ka tas ir ar manu vēlmi lietot Safari Reading List. Un nākotne no šo aplikāciju izstrādātājiem var sagaidīt vēl lieliskas aplikācijas. 

Esmu viens no tiem, kurš nesaprot priekš kam vajag 5 aplikācijas/pakalpojumus ar vienādu funkcionalitāti, ja starp Apple gadžetiem viss lieliski darbojas izmantojot arī Apple oriģinālās aplikācijas/pakalpojumus. Nesan mani mēģināja piespiest lietot Viber'u un es uzdevu jautājumu: priekš kam man Viber'u, jā es uz iPad/iPhone arī varu piezvanīt caur FaceTime audio? Atbildi uz savu jautājumu, es tā īsti arī nesaņēmu.

Citu iOS aplikāciju apskati

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru