iPhone 5C (tas ir iPhone) [APSKATS]




Negaidīti pie manis nokļuva iPhone 5C, kura apčamdīšana sākumā tika atlikta, tad aizvietota ar iPhone 5S apčamdīšanu un beigās tomēr iPhone 5C mani atrada pats - pilnīgi negaidīti. 

Pirms iPhone 5C nokļuva pie manis, es viņu mēģināju apčamdīt t/c Alfa Apple Premium Reseller(Capitals) veikalā, bet tur tā čamdīšana nebija diezko efektīva - iPhone bija vienkārši pieskrūvēts vertikāli pie galda un varēju tikai noglāstīt korpusu un pabakstīt ekrānu. Kad es pirmo reizi paņēmu rokā iPhone 5C sajūta nebija WoW, bet bija vienkārši patīkama sajūta un uzreiz kļuva skaidrs - jā tas ir īsts Apple iPhone. Aparāts plaukstā guļ ideāli, patiešam viņu ir vēl patīkamāk turēt rokā nekā iPhone 5/5S, jo iPhone 5C ir nedaudz biezāks, bet ar maigi noapaļotām malām, līdz ar to korpus neduras plaukstā, kā tas ir iPhone 5/5S gadījumā (protams iPhone 5/5S turēt plaukstā ir ērti un viņš nesagriež plaukstu, bet tomēr iPhone 5C ir patīkamāk).



Jā paskatāmies, kas slēpjas zem iPhone 5C korpusa, tad tur ir pamatā iPhone 5, kuru prezentēja pirms gada, bet tā kā Apple mīl vēl labākas lietas padarīt par vēl labākām, tad iPhone 5C tika aprīkots ar labāku priekšējo FaceTime kameru (tādu pašu kā iPhone 5S, iPad Air, Retina iPad mini), kura salīdzinot ar iPhone 5 nedaudz labāk darbojas nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Vēl iPhone 5C ir ticis pie plašāka LTE frekvenču klāsta(visi modeļi atbalsta 1800MHz LMT 4G tīklu), gluži kā iPhone 5S. Un bonusā vēl ir nedaudz lielākas ietilpības baterija salīdzinot ar iPhone 5, bet to diez vai praksē kāds izjutīs, jo tikmēr kamēr iPhone nesāks dzīvot vairāk par dienu, baterijas uzlabojums nebūs jūtams. 

Kāds tad ir tas iPhone 5C? Vienkārši lielisks! Forma, korpus, svars viss ir lieliski. Tas ir noteikti lielisks iPhone. Es varētu savu iPhone 5 samainīt pret iPhone 5C, bet diemžēl man ir iPhone 5 ar 64GB atmiņu, bet iPhone 5C pārdodas tikai 16 un 32 GB versijās. Polikarbonāta korpus nerada plastmasas sajūtu, drīzāk rāda vēlmi apēst telefonu. Es patiešam esmu sajūsmā par iPhone 5C un joprojām domāju, kā kad beigsies visa Ziemassvētku un Jaunā gada padarīšana, cilvēki sāks pievērst uzmanību iPhone 5C un ap vasaras vidu varēs jau aizvien biežāk pamanīt iPhone 5C.

P.s. Šie oriģinālie apvalki ar caurumiņiem ir ļoti forši, materiāls uz tausti ir ļoti patikāms. Ir pat uzsākts projekts naudas vākšanai, priekš aplīšiem, kurus ielikt starp iPhone 5C un apvelku, bet kaut kā projekts nekustās uz priekšu. Gan jau līdz eBay tāpat ideja aizies.  

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru