10.09.2013 20:00 Apple Events


Nu sāksim ar to kā es būtu zaudējis cepumus, jo teicu kā ielūgumus izsūtīs pirmdien, bet izsūtīja tikai šodien. Labi kā neviens nesaderēja - man paliek cepumi uz 10.septembri. 
Bet jā nopietni, tad Apple ir izsūtījusi viesiem krutiem žurnālistiem, blogeriem un citiem kēksiem ielūgumus uz savu pirmo 2013.gada rudens ābolu ražas prezentāciju. Prezentācija notiks 10.septembrī 20:00 pēc Latvijas laika. Droši vien kā parasti pēc pāris dienām uz Apple TV parādīsies atkal Apple Events kanāls kurā varēs sākt skatīties vecās prezentācijas un 10.septembrī tur būs prezentācijas tiešraide. 
10.septembrī gandrīz 99.9+10% parādīs jaunus iPhone modeļus iepriekš jau dēvētos par iPhone 5S un iPhone 5C. iPhone 5S būšot vizuāli līdzīgs iPhone 5, bet ar jaunākiem dzelžiem iekšā - labāka kamera, ātrāks procesors un varbūt vairāk atmiņas(128GB). iPhone 5C principā būs identiski dzelži kā iPhone 5, bet tikai iPhone būs nevis alumīnija korpusā, bet gan plastmasas un pieejams dažādās krāsās (vismaz piecās)
Pēc pēdējiem noplūdušām fotografijām var secināt kā iPhone 5C priekšējais panelis(kur ekrāns) būs mēlnā krāsā visiem modeļiem, kaut arī es pieņemu kā varētu arī būt baltās versijas un pasūtot caur Apple internet veikalā iespējāms varētu izvēlēties kādā krāsā būs priekšējais panelis (melns vai balts).
Apple varētu arī atjaunot Retina MacBook Pro modeļus piedāvājot viņus ar jauniem Intel Core Haswell procesoriem, 802.11ac Wi-Fi, un iespējams ar otrās paaudzes Thunderbolt portiem.

Mazāk iespējams ir iMac, Mac Mini, iPad un iPod produktu atjauninājums. Iespējams kā arī AirPort Express tiks atjaunināts un atbalstīs 802.11ac Wi-Fi. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru