Nu ko iPhone 5 kariete pārvērtas par ķirbi? :D



Vakar Apple parādīja divus jaunus iPhone modeļus stilīgo iPhone 5C un nopietno iPhone 5S. Lielākās baumas piepildījās un pa internetu dzīvojošie korpusi izrādījās īstie. iPhone 5C būs pieejams piecās krāsās - baltā, rozā, dzeltenā, zilā un zaļā. Korpus ir no plastmasas kā jau bija gaidīts. iPhone 5C tehniski gandrīz identisks iPhone 5.

Bet iPhone 5S ir ar divreiz jaudīgāku procesoru nekā iPhone 5/5C, kā arī pieejams citās krāsās - sudraba(kā iPhone 5), tumši pelēkā(iPhone 5 bija vairāk melnā) un zelta. Pēc Apple vārdiem jaunais iPhone 5S ir pirmais mobilais telefons ar 64 bitu procesoru un 64 bitu operētājsistēmu.
iPhone 5S ir pilnīgi jauna aizmugurējā kamera(8MP) kura izmanto HTC One kameras fišku ar lieliem pikseļiem uz matricas - rezultātā bildes nepietiekamā apgaismojuma apstākļos sanāks krietni labākas nekā ar iepriekšējiem iPhone modeļiem. Kā arī varēs filmēt slo-mo video ar 120 kadriem sekundē 720p izšķirtspējā.

Vēl par brīnumu iPhone 5S tomēr tika pie iebūvētā Home pogā pirkstu nospiedumu nolasītāja. Ar tā palīdzību var bez "Slide to unlock" atbloķēt iPhone 5S un iepirkties iTunes Store un App Store bez paroles ievades, atliks tikai pieskarties Home pogai.
iPhone 5C būs pieejams ar 16GB un 32GB atmiņu, bet iPhone 5S ar 16GB, 32GB un 64GB.
Vēl Apple parādīja aizsarg vāciņus dažādās krāsās priekš iPhone 5C un iPhone 5/5S.
P.S. Mainu savu iPhone 5 melno 64GB pret diviem iPhone 5C 16GB baltā un zaļā krāsā. :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru