SoundTracking [iOS App]




Tā kā mēs visi esam kļuvuši tik sociāli aktīvi, es apņēmos vienā naktī atrast sociālo tīklu(vispār viss sākās ar aplikāciju), kurā varētu dalīties ar mūziku, kuru šobrīd klausies uz iPhone Music aplikācijas. Meklējumus uzreiz sāku iekš App Store, jo vajadzēja aplikāciju, kura varētu no iPhone Music atskaņojamās dziesmas, izvilkt nosaukumu, izpildītāju, albuma vāciņu un vēl kādu gabalu no dziesmas piedāvātu citiem noklausīties nu un pilnai laimei vēl saiti uz iTunes Music Store(lai varētu uzreiz nopirkt, ja kādam iepatiktos), un ar to visu vajadzēja padalīties twitterīMeklējumi apstājās pie SoundTracking aplikācijas, jo viņai bija viss ko es vēlējos un vēl nedaudz vairāk.

SoundTracking vispār ir tāds mikro sociāls tīkls, kurā dalās ar klausāmo mūziku, kuru var pēc tam komentēt, atzīme ar Liked(patīk) vai Loved(dievinu) un padalīties citos sociālos tīklos(FaceBook, Twitter, Foursquare, Instagram) ar to ko klausies. Vēl var sekot citiem lietotājiem un viņu mūzikas gaumei - Instagram'a analogs vienīgi bilžu/video vietā ir mūzika.


Lai padalītos ar klausāmo dziesmu uz iPhone atliek atvērt SoundTruck aplikāciju un nospiest uz zilā kvadrāta(ar noti un plus zīmi) un aplikācija sāks meklēt pēc dziesmas tagiem informāciju par dziesmu.

Pēc tām var pierakstīt komentāru, atzīmēt draugus(ar kuriem kopā klausies) un sociālos tīklus(kuros padalīties ar klausāmā skaņdarba informāciju), pievienot attēlu(draugu bildi vai vai jeb kuru citu) kā arī vēl var pievienot savu lokāciju(kur šobrīd atrodies).
Kad esi padalījies ar dziesmu, tad tavi sekotāji uzspiežot uz nots labajā augšējā stūri var saņemt norādes, kur var dziesmu noklausīties, nopirkt vai noskatīties dziesmas video klipu YouTube. Protams ne visām dziesmām ir pieejamas tik plašas norādes, dažām tiek piedāvāta tikai YouTube un pat tur dažreiz tiek atrasta nepareizs video(ar pilnīgi citu nosaukumu).

Es aplikāciju neizmatoju, ka sociālo tīklu, lai gan man pa trim nedēļam vairāk nekā 150 sekotāju uzradās, no kuriem nav nevienas pazīstamas dvēseles. Man pietiek ar to kā varu padalīties twitterī ar to ko klausos, kāpēc tā? Nezinu, droši vien no Skype ieradums palika, ka Skype rādījās, kas tiek spēlēts uz iTunes un gribējās kaut ko līdzīgu uz iPhone, lai var padalīties ar to ko klausos. Aplikācijā ir bezmaksas un reģistrāciju var veikt caur twitter vai FeceBook kontu.

iOS versija
Citu iOS aplikāciju apskati

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru