SOAP4ME (Apple TV 2/3 hack)


Es jau iepriekš mēģināju atrast alternatīvu torrentiem, lai piekļūtu seriāliem un filmām bez reklāmām, toreiz centos sadzīvot ar Netflix, bet kā izrādījās visu es jau biju redzējis.

Pirms divām nedēļām es netīšām twitterī uzduros uz SOAP4ME, krievu seriālu servisu, kurš darbojas arī kā torrenti, gan kā online seriālu servis, kur var skatīties ārzemju seriālus ar krievu valodas dublāžu vai bez. Kas tur tāds liels, tādu mājaslapu ir simtiem, vai ne? It kā jā, bet šiem puišiem un meitenēm ir arī iPhone/iPad aplikācija un haks priekš Apple TV otrās un trešās paaudzes.

Ideja ir tāda, mums uz Apple TV ir kanāls Qello, kuru vairums no mums nekad nav skatījušies un arī neskatīsies, bet var ar DNS adreses izmainīšanu Apple TV uzstādījumos Qello kanāla pārveidot par piekļuves punktu pie SOAP4ME seriālu bibliotēkas, kura regulāri tiek papildināta ar viss jaunākām epizodēm no viss populārākiem seriāliem.

Izvēlne ir ļoti līdzīga tai, kāda ir Netflixam uz Apple TV - "Mani Seriāli", "Visi seriāli, "Kalendārs"(tur var redzēt kad iznāk manu seriālu jaunākās epizodes) un protams ir "Uzstādījumi".

Var gan atzīmēt epizodes, kuras esi redzējis un automātiski visa informācija sinhronizēsies ar SOAP4ME serveru un gan web versijā, gan uz iOS, gan uz cita Apple TV automātiski atzīmēsies,  tas ko tu esi redzējis. Lieliski vai ne? Vēl ir tāda nianse, ka sākumā epizode tiek pievienota angļu valodā un tikai pēc pāris dienām parādās jau krievu audio celiņš, kad kāda no krievu studijām uztaisa dublāžu. 
Cik tad, tas viss prieks maksā? Kapeikas - nopietni abonents uz pusgadu maksā tikai 450 rubļus(+9 EUR), kas ir zem 2 EUR mēnesī par to, ka vairs nav jākačā seriāli, jāskatās TV reklāmas, jākonvertē un vispār vairs neko nevajag darīt. Vienkārši paņem savu Mac vai PC vai Apple TV pulti vai iPhone vai iPad un skaties. Ar apmaksu un VPN nav jāņemas,  apmaksāt var gan ar PayPal, gan ar parastu kredīt karti. Es viennozīmīgi iesaku tiem, kuriem apnika pa vienai epizodei lejupielādēt vai skatīties HULU reklāmas, burties ar DNS/VPN utt. Pats lietoju divas nedēļās SOAP4ME un esmu ļoti apmierināts - skatos gan uz Apple TV, gan uz Mac, gan iPad. 

P.s. Vēl var arī caur RSS piešūt seriālu pie dažādām podkastu aplikācijām un varēs skatīties caur iecienīto podkastu aplikāciju vai piem. iTunes uz Mac/PC.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru