MxTube for YouTube [iOS App]


Vairāk nekā pirms gada iznāca iOS6 un noklusējamā YouTube's aplikācija pazuda no iOS operētājsistēmas. Paralēli tam sāka parādīties trešo pušu izstrādātāju aplikācijas, kuras varētu aizvietot YouTube's aplikāciju. Vēlāk tomēr Google izlaida savu YouTube oficiālo aplikāciju, bet līdz tam es jau atradu citu. MxTube for YouTube ir aplikācijas nu jau otrā versija, pirmā bija iOS6 stilā un vairāk atgādināja to kas bija agrāk noklusējami pieejama uz iOS 5 operētājsistēmas.
Ar ko tad MxTube ir izpelnījusies manu uzmanību? Ar to kā var mainīt atskaņojamā video izšķirtspēju(kvalitāti), tāpat kā uz datora no 240p līdz 1080p. Kā arī uzstādījumos var norādīt noklusējamo izšķirtspēju, piemēram uz iPad ar Retina ekrānu man ir uzstādīts, lai atskaņo maksimālā izšķirtspējā - 1080p(protams, ja video vispār ir pieejams tādā kvalitātē, jā nav tad maksimālajā kāda ir). Bet uz iPhone 5 man ir uzstādīta maksimālā izšķirtspējā 720p, jo iPhone 5 ekrāna izšķirtspējā ir mazliet mazāka par 720p un likt 1080p ir principā lieki, jā vien nav plānots video caur AirPlay atskaņot uz Apple TV(bet tad var pārslēgt arī uz 1080p).
Bonusā, MixTube prot kešot(saglabāt aplikācijas atmiņā) līdz pieciem video. Jā vēlāties noskatīties kādu video vēlāk, piemēram lidmašīnā vai kaut kur citur, kur ar internetu ir tā švakāk, tad var vienkārši saglabāt aplikācijas atmiņā - uzspiežot uz mazu plusiņu pie video. Uzstādījumos arī var norādīt saglabāto video noklusējamo kvalitāti kāda tos saglabāt, lai vēlāk skatītos.
Bet kā es izmantoju MixTube for YouTube? Uz iPad parasti skatos gadžetu video testus uzreiz 1080p kvalitātē neatkarīgi no interneta ātruma. Bet uz iPhone iekešoju kādu dziesmu, jā nevaru atrast viņu iTunes Store vai kaut kur citur - izņemot YouTube. Vēl dažreiz arī atskaņoju kādu video caur AirPlay uz Apple TV, jo MixTube prot atskaņot video fonā, respektīvi izmantoju iPhone kā pulti, bet pats sēžu twitterī un tweetoju par to ko redzu(jā es zinu uz Apple TV ir arī YouTube, bet to lietot ir vienas šausmas, vienīgi ko tur var darīt ir atskaņot video no "Whatch Later", ko es dažreiz daru, kad līdz iPhone/iPad aizsniegties nevaru, bet Apple TV pults ir te pat blakus TV pultij).

iOS versija

Citu iOS aplikāciju apskati

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru