Rate & Goods [iOS App]


Visi mēs mēdzam iepirkties veikalā un dažreiz nezinām, cik labs ir viena ražotāja produkts salīdzinot ar cita ražotāja produktu. Vai arī vienkārši nezinām, cik garšīga ir šī konkrēta kūka. Vai cik labi ir šie milti un tā līdz bezgalībai. Protams vairums gadījumos mēs varam paprasīt padomu kādam draugam vai pārdēvējam(kurš noteikti pat desmito daļu veikala asortimenta nav izmēģinājis), bet ir arī cits variants - Rate & Goods iOS aplikācija(ir arī Android versija).

Rata & Goods ir sava veida sociāla komūna, kura aizsākās Krievijā un strauji attīstās arī ārpus Krievijas. To varētu nosaukt par sava veida produktu/preču katalogu ar reālu patērētāju vērtējumiem par preci. Katalogu veido paši lietotāji, līdz ar to, jā jūsu iegādātā prece nav atrodamā, jūs to varat pievienot un aplikācijas izstrādātāji pēc kāda laika preci pievienos kopīgam katalogam(jā jūs visu informāciju norādīsiet puslīdz pareizi).
Aplikācija darbojas ļoti vienkārši - atverot ir sākuma ekrāns, kur var ierakstīt produkta nosaukumu vai arī noskanēt svītrkodu, kurš ir uz preces.

Kad aplikācija atpazīst preci - tā sniedz visu pieejamu informāciju: ražotāju, vidējo vērtējumu(kuru piešķir lietotāji), lietotāju komentārus un pat attēlus, kurus var pievienot lietotāji.

Aplikācija ir bezmaksas un ar iespēju dalīties soc.tīklos(facebook, twitter,...) preču vērtējumiem un arī apskatīt skanēto preču vēsturi. Īsumā interesanta aplikācija un vispār interesants servis, kaut arī aplikācijas dizains nedaudz pārāk svītrains, bet tomēr funkcionalitātē ir ļoti laba un domā arī.

iOS versija
Android versija
Citu iOS aplikāciju apskati

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru