Kāds varētu nebūt nākamais iPhone


Spekulācijas par nākamo iPhone modeli lēnām ir sākušās, bet šoreiz es gribu izklāstīt savas pārdomas par to kādu es piemēram gaidu nākamo iPhone modeli 2014.gada otrā pusē.

Pirmkārt varētu 8MP foto kameru dinastija beigties un nākamais iPhone modelis varētu jau tikt pie 12-13MP kameras, iespējams slo-mo video ar 120 kadriem sekundē 1080p izšķirtspējā(iPhone 5S ir 720p).
iPhone varētu saglabātu savu 4collu ekrāna izmēru, bet displejs varētu būt IGZO tipa, starp citu jaunais iPad Air pateicoties IGZO tipa displejam ir tik plāns. IGZO tehnoloģiju ir izstrādājis Sharp un tā ļauj samazināt ekrāna energopatēriņu un ekrāna biezumu - rezultātā iPad Air ir par 1/4 mazāk ietilpīga baterija un planšetdators ir plānāks nekā iPad 4.paaudzes, bet darbojas tik pat ilgi no vienas uzlādēs reizes. Līdz ar to nākamais iPhone modelis varētu kļūt vēl nedaudz plānāks un nedaudz palielināt darbības laiku no vienas uzlādēs reizes.


Jaunais iPhone varētu būt ieturēts iPad Air un iPad mini dizainā ar noapaļotu aizmuguri, līdzīgi kā tas bija 1.paaudzes iPhone modelī, vienīgi rodas jautājums, ko darīt ar antenām vai tās būs tāpat kā iPad ar LTE nosegtas zem plastmasas gabala korpusa aizmugurē. Protams tie ir mani ideālistu sapņi un Apple noteikti izdarīs pa savam un man kā parasti tas noteikti iepatiksies. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru