Agent Carter [seriāls]



Tā kā tuvojas brīvdienu laiks un slimošanas sezona iet pilnā sparā, izdomāju uzrakstīt par seriāliem, kurus šogad esmu atklājis priekš sevis. Un pirmais par kuru vēlos pastāstīt ir Agent Carter.

Gada sākumā iznāca uz Marvel komiksiem balstīts seriāls Agent Carter. Ja, jums patīk filmas par Dzelzs vīru(Iron Man) un Kapteini Ameriku (Captain America), tad šis seriāls ir par pēc otrā pasaules kara laiku, kad tika uzveikti fašisti un organizācija Hidra(Hydra). Tie, kuri ir skatījušies filmu Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs(Captain America: Ther First Avanger), noteikti atceras Kapteiņa Amerikas draudzeni Pegiju. Tad lūk, šis, seriāls ir par Pegiju un Hovārdu Stārku(Dzelzs vīra jeb Tonija Stārka tēvu). Seriāls ir interesants, jo sižets ieturēts 50-60 gadu stilā un tā atmosfēra ir savdabīga, ja salīdzinot ar mūsdienām. Protams tam visam klāt spiegu tēma un Hovarda Stārka ģeniālie izgudrojumi ar vieglprātīgu dzīves veidu.

Seriāla vēl parādās personāž, Džaspers, kuru mēs vairāk pazīstam, ka Dzelzs vīra  asistentu, kurš ir mākslīgais intelekts. Un vēl šādi tādi personāži, kuri spriežot pēc visa vēl tiks pieminēti nākamajās Marvel filmās par Atriebējiem (Avanger's) un seriāla Agents of S.H.I.E.L.D.

Un vēl, janvāra otrajā pusē startēs otrā sezona seriālam Agent Carter, bet pirmo sezonu var jau tagad arī atrast manā iecienītājā seriālu mājaslapā un aplikācijā Soap.me.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru