OnePlus Sandstone vāciņš priekš iPhone 6/6s


Ir tāda kompānija OnePlus, kura ražo ļoti foršus Android viedtelefonus un pozicionē viņus kā Android flagmaņu slepkavas, jo OnePlus viedtelefoniem cena ir divreiz zemāka, bet izmantotie dzelži ir tādā pašā augstā līmenī kā HTC, LG, Samsung, Sony u.c. viedtelefonu flagmaņu modeļiem.

Tā nu kompānija šogad izlaida ierobežotā daudzumā Sandstone vāciņus priekš iPhone 6/6s viedtelefoniem. Vāciņš jau kā parasts vāciņš būtu, jā vien tas nebūtu izlaists no OnePlus firmas Sandstone materiāla, kurš ieguva daudz pozitīvu atsaukšu no pirmā OnePlus One 64GB viedtelefona īpašniekiem. Jo vāciņam ir tieši tāds pats materiāls, kurš uz tausti atgādina smilšakmeni(nē vāciņš, nav kā smilšpapīrs viņš ir mīkstāks un patīkamāks).

Vāciņš maksā 19,99 EUR un tam ir bezmaksas piegādē(līdz manis ceļoja 10 dienas un pastnieks, to iedabūja iekšā pastkastītē, par spīti tam, ka vāciņš bija iepakots smukā melnā kastītē). Vāciņam līdz nāk arī ielūgums uz OnePlus X viedtelefona iegādi vai pat bezmaksas  saņemšanu(starp citu OnePlus X arī ir ļoti skaists viedtelefons, es pat varētu teikt, ka viens no skaistākajiem šogad izlaistiem, neskaitot iPhone 6s zeltrozā krāsā).

Kopumā neskaitot vāciņa smilšakmens materiālu un skaisto OnePlus logo uz vāciņa aizmugures  vāciņš ne ar ko neatšķiras no citiem līdzīgiem vāciņiem. Tas laikam ir pirmais vāciņš, kurš man ir iepaticies, jo iepriekš es biju pret vāciņiem un nekad viņus nebiju lietojis, ne uz iPhone ne uz iPad. Un protams ir papildus ieguvums no vāciņa - vairs kameras lēca nav uz āru un liekot iPhone 6s uz galda viņš vairs nešūpojas. Kā arī dēļ tā, ka vāciņš nav īpaši biezs viņš netraucē zibspuldzēj darboties korekti kā tas mēdz notikt ar tiem biezajiem "mammas" grāmatvāciņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru