ChargeCard - Charge, Sync, Stash [APSKATS]



Sēdēju es pie Mac, lasīju čivinājumus un ieraudziju čivinājumu par ChargeCarduzreiz iedomājos, ka tas var atrisināt manu radušo problēmu ar iPhone 5 lādēšanu ārpus mājās. Uz to brīdi nevienam no paziņām nebija mājās jaunais Lightning vads, tikai 30pin, kurš palicis ir no iPod zelta laikiem.

ChargeCard ir Lightning USB vads, kurš ir mazliet biezāks par kredītkarti. Domāts, lai vienmēr būtu līdz vads ar kuru uzlādēt savu iPhone 5 vai pieslēgt viņu pie datora sinhronizācijai. Pateicoties savai formai un izmēram - ChargeCard ir lieliski piemērots glabāšanai makā. 

Ja lādēsies ārā iPhone 5(vai kāds jauns iPod/iPad), atliks tikai atrast USB portu, izvilkt no maka ChargeCard atlocīt USB galu, kurš slēpjas kartes vidū, iespraust viņu USB portā un pieslēgt savu iGadžetu pie ChargeCard.

ChargeCard pārdodas arī 30pin(iPhone 4S un vecāki iOS gadžeti) un microUSB versijā. Vienīgais mīnus ir īsais vads, kas pamatīgi ierobežo gadžeta izmantošanu, kad ChargeCard ir pievienots pie tā -  zvanīt bez austiņām vai skaļruņa būs neērti.

Kā arī tas nav sertificēts Lightning vads, līdz ar to iPhone ar iOS7 katru reizi pieslēdzot ChargeCard brīdinās par to. Pēc iOS7 operētājsistēmas izlaišanas ChargeCard tika atjaunota un sertificēta.

Īsumā maz noderīgs gadžets par 25 dolāriem, pasūtīt var te ChargeCard mājaslapā. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru