Jelgava Drift 2017 #JD2017 [VIDEO]

Latvijas Drifta Kauss 4.posms Jelgavā



Re, te es nedaudz ar iPhone 6s + DJI OSMO Mobile pastaigāju pa drifta trasi Jelgavā Rullīti. Un pielipināju pie Jēča behas sporta kameru - Sony FDR-X3000R. Kopumā mēs tur nodzīvojām gandrīz divas dienas(sestdienu un svētdienu), lai gan nepalikām panākti(tā bija liela kļūda, jo tas mums izmaksāja 2,5 stundu īsāku miegu). Droši vien nākam reiz, ja būs līdzīgā situācija, nebūsim lepni un gulēsim tur pat kaut kur.
Vispār pasākums bija patiešām lieliski noorganizēts es protams neesmu bijis īpaši daudz kur uz drifta sacensībām(Biķernieki, Rīga un 333, Ropažos), bet droši vien Jelgavā man pagaidām patīk viss vairāk.

Jelgavnieki abu dienu garumā nodrošināja lieliskus laikapstākļus sestdien treniņu dienā bija ļoti karsti(+33), kas dažiem dalībnieku drapakiem radīja grūtības, bet vakar pusē nolija lietus, kas vēl pirms kvalifikācijas atsijāja dažus dalībniekus.

Bet svētdien temperatūra nokritās(līdz +23) un bija diezgan mākoņains, līdz ar to gan pašiem dalībniekiem, gan drapakiem, gan skatītājiem bija komfortabli uzturēties pasākumā.

P.s. Virtuvē jums tur Jelgavā arī bija ļoti garšīga un saldējums dalībnieku parkā gāja uz urā!
Paldies, Jelgava!

Seko man:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru