Nedēļas nogale pie TV #Drift



Jā Jā jā, mobilo tehnoloģiju blogs pārvēršas par kaut kādu drifta lapu! Patiesībā nē(es ceru, ka nē), bet tā kā es skatījos visu nedēļas nogali drifta sacensības sākumā RDS(Russian Drift Series), bet pēc tam Formulu Drift, man gribas padalīties plašāk ar saviem iespaidiem.

Par RDS droši vien visu ko varu pateikt no video translācijas puses RDS ir daudz reizes interesantāk skatīties, jo tiek filmēts no ļoti daudz rakursiem, tai skaitā no sporta droniem(turbo karlesoniem, ka man patīk viņus saukt). Un tur šīgada čempions bija zināms jau iepriekšējā posmā Goča(Georgy Chivchyan), bet latviešu piloti šogad nepiedalās RDS drifta serijā līdz ar to vairs nav īsti jēgas par to runāt, bet re jums video no pēdējā posma.

Bet par Formula Drift man gan ir ko teikt pirmkārt sāksim ar to pēdējos divus posmos neīpaši veiksmīgi startē mūsu Kristaps Blušs šoreiz palika TOP 16.

Un jau pašā sākumā cīnoties TOP32 par mata tiesu dabūja OMT(One More Time - pārbrauciens)  pret Aleksu Heilbraunu(Alex Heilbrunn) un ar otro piegājienu nobrauca gar sienu-magnētu, izārdīja savam BMW E46 aizmuguri un tomēr iekļuva TOP16!



TOP16 Blušu sagaidīja nemazāk titulēts pilots Čelsījs Denofa(Chelsea Denofa) ar savu Fordu Mustangu un diezgan agresīvi sekojot Blušam, Čelsījs izcīnīja iespēju turpināt sacensības TOP8, tādā veidā atstājot Blušu TOP16 no tiesnešu puses, te bija viennozīmīgi labāks Čelsījs!

TOP8 ar īpaši trakiem braucieniem neizcēlās, tāpēc dodamies uz TOP4, te Džeims Dins(James Deane) izcēlās ar ļoti skaistu sekojošo braucienu pret Fredriku Aasbo(Fredric Aasbo), tādā veidā palielinot kopvērtējumā atstarpi starp sevi un Aasbo.

Fināls notika starp Džeimsu Dinu un Krisu Frosbergu(Chris Forsberg) un gluži tāpat kā pret Aasbo - Dins skaisti nosekoja Forsbergam un izcīnīja sev jau ceturto uzvāru šosezon no septiņiem notikušajiem Formulas Drift posmiem.

Rezultātā, tagad pretendenti uz pirmo vietu Formulas Drift kopvērtējumā ir tikai divi piloti Džeims Dins, kurš ir uzvarējis pēdējos divus posmus(kopā četrus posmus) un Fredriks Aasbo, kurš ir uzvarējis divus posmus un atpaliek no Dina par 96 punktiem.


Bet uz trešo vietu teorētiski pretendē veseli seši piloti, tai skaitā arī Kristaps Blušs, kurš kopvērtējuma no trešās vietas ir noslīdējis uz ceturto vietu.

Visu Formulā Drift izšķirs pēdējais posms 13-14.oktobrī!


Seko man:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru