WALTR [#MacApp]


iOS standarta video aplikācija ne pārāk daudz video formātu atbalsta, kas savukārt rada bieži vien papildus darbības, lai kādu filmu ielādētu iPhone vai iPad'ā. Protams var izmantot kādu aplikāciju, kura atbalsta visus populāros formātus, es savulaik izmantoju Infuse.
Tad ar laiku sāku vienkārši lejupielādēt filmas uzreiz iPhone saprotamā formātā, bet seriālus vienkārši sāku skatīties online izmantojot SOAP4ME haku uz Apple TV un mājaslapuTomēr ik pa laikam gadās arī kāda filma, kura nav iepriekš no konvertēta iOS saprotamā formātā, bet gribas viņu paskatīties uz Apple TV vai vienkārši negribas izmantot papildus aplikācijas uz iPhone/iPad. Tad parasti vajadzēja konvertēt ar kādu citu aplikāciju, kas dažu formātu gadījumos aizņēma pārāk daudz laika.

Un te neilgi pirms jaunā gada ar mazu ažiotāžu iznāca Mac datoriem paredzētā aplikācija WALTR. Aplikācija ļauj bez iTunes starpniecības pa taisno ierakstīt viss dažādākos video failus iOS standarta video aplikācija. 


Aplikāciju lietot ir pavisam vienkārši - vienkārši pieslēdzam iPhone vai iPad pie Mac, atveram aplikāciju un ar Drag & Drop principu ievelkam iekšā sev nepieciešamos video failus.

Aplikācija nepieliek klāt filmas aprakstu vai vāciņu. Viņa konvertēs visus audio celiņus un subtitrus. Dažos gadījumos viņā ātrāk ieraksta Avi failus, nekā mans mīļais Smart Converter Pro 2 viņus tikai nokonvertē uz mp4 formātu. Bet ir viens, bet - aplikācija maksā gandrīz 30 EUR. Kam viņa domātā patiesībā? Cilvēkiem, kuriem nepatīk iTunes, kuri grib līdzīgi ierakstīt video un mūziku kā tas būtu ierakstot to visu atmiņas kartē vai USB zibatmiņā - vienkārši ar Drag & Drop.


Citu Mac aplikāciju apskati

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru