09.09.2014 20:00 Apple Event



Tā laikam jau būs tradīcija, bet arī šoreiz es pirms Apple rudens prezentācijas nedaudz pastāstīšu par to ko mēs varētu ieraudzīt un ko nevajadzētu gaidīt. 

Pirmkārt jau nu uz 99% var apgalvot, ka mums parādīs jaunus iPhonus, pagaidām internetos viņus saucām par iPhone 6 un iPhone 6L. Ir protams baumas arī par nosaukumiem iPhone Air un iPhone Pro, bet tas neizklausās ticami, īpaši variants ar iPhone Pro. Pēc visām spekulācijām jaunie modeļi būs ar 4,7 un 5,5 collu ekrāniem. Lai gan vēl joprojām variants ar 5,5 collu izklausās pilnīgi nereāli, tomēr prakse rāda, ka vēl nesen iPad mini ar 7,9 collu ekrānu tika uzskatīts par muļķībām, bet rezultāta mums jau ir divas iPad mini paaudzes un šogad pat varētu arī iznākt trešā paaudze. 

Pagaidām īpaši nekā daudz nav zināms par iPhonu tehnisko daļu, jo kā jau katru gadu baumas rodas no iepriekšējo modeļu trūkumiem, kurus patērētāji vēlas nākamajā modeli neieraudzīt un no iznestām(nočieptām) jaunā iPhone detaļām no rūpnīcām. Tāpēc, lai pārsteigums paliktu kaut cik pārsteigums, es izdomāju nerakstīt par to kādi dzelziši varētu būt iPhonos, jo šoreiz baumas ir tādas, ka tām es negribu ticēt, bet tajā pašā laikā viņas ir ticamas, bet vairums iPhone pērk tāpēc, ka tas vienkārši strādā un nav svarīgi, cik daudz tur ir operatīvās atmiņas vai cik ātrs ir procesors utt.., jo katrs jaunais iPhone konkurē ar iepriekšējo iPhone modeli.

Ko vēl mēs varam šodien gaidīt? Beidzot mistisko iWatch? Iespējams, vakar kā reizi noplūda svaiga deva ar baumām(20 metrus zem ūdens darbosies, iebūvēts mikrofons un darbībās laiks visas dienas garumā - paldies nevajag). Vēl mums varētu parādīt arī jaunu iPad Air otrās paaudzes ar TouchID un iPad mini ar TouchID, lai gan pēdējos gados iPad'iem tiek atvēlēta otrā rudens prezentācija oktobra beigās. Jaunus Mac datorus diez vai prezentēs, jo Intel joprojām bremzē ar jauniem i5 un i7 piektās paaudzes Broadwell procesoriem. Vēl protams paliek viens, bet par kuru liekas visi ir aizmirsuši..., kas notiek ar iPod? Un vai būs sestās paaudzes iPod Touch un cik liels viņam būs ekrāns? To mēs varbūt arī ieraudzīsim šovakar.

Tiekamies šovakar ap 20:00 twitterī(@ezis90), kur es par visu interesantāko tweetošu un metišu bildītes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru