ARTŪRS BLEIVE / Bimmer Gang / 333 Drift Fest otrais posms



Neticami, cik ātri paskrien laiks – vēl nesen bija maijs, bet tagad jau septembris, pa šo laiku, es paspēju padarboties kopā ar Bimmer Gang drifta komandu divos posmos un kur viens no posmiem bija Igaunijā.

Bet sāksim visu pēc kārtas – Otrais drifta street posms bija “manā mājās trasē” Ropažos 333 sporta kompleksā. 333 trasē esmu bijis viss vairāk un zinu viņu lieliski. Bimmer Gang komanda nebija te pilnā sastāvā, bet divi vadošie braucēji kā parasti bija gatavi cīnīties un mācīties. Šoreiz bija sanācis padarboties vairāk Artūru Bleivi, kurš pēc sīvas cīņas ar Imantu Bitmenu TOP 32 ar pārbraucienu (OMT) tika tālāk.

TOP16 pretīm stājās Jānis Kazaks, Artūrs principā visas dienas garumā izcēlās ar lielisku trajektoriju un lai gan tandēmi bija samērā tuvi, Artūrs devās tālāk uz TOP 8, kur stājās pretim Rinaldam Oļševskim – abi tandēmi sanāca saburzīti un rezultātā Artūrs piekāpās Rinaldam. Kā komentēja Artūrs savu pēdējo braucienu – nepaspēja pēc riepu maiņas noregulēt riepās spiedu, jo maršalls steidzināja uz startu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru