Šogad nebrauksim ar e36



Vēl ziemā Jēcis sāka domāt par e46, ka reiz bija viens potenciāls variants 328 kupeja, bet darījums tā arī līdz galam nenotika un pārslēdzāmies uz e36 pagājušā gada mašīnu, tas vēl notika samērā vēlu(marta beigās), jo rudenī mēs viņai kārtīgi piekari izjaucām ārā, pārliekot visu uz ziemas e36 kūtiņu, bet ziema tā arī nelutināja mūs baigi un līdz sacensībām, tā arī netikām.

Pavasaris nāca ar vēl vairāk pārsteigumiem, komanda, kuru bijām ziemā ieplānojuši, rezultātā izskatījās kā viens Jēcis un Es ar kameru. Klāt tam vēl pagājušā gada mašīna nevar iziet tehnisko skati un tas viss notiek mēnesi pirms pirmā posma Biķerniekos.


Nav komandas, nav mašīnas – ir tikai mēnesis līdz sacensībām. Meklējot jaunu buņdžu, kur ielikt motoru m54b30 ar kārbu apēda vēl divas nedēļas. Tad galu, galā nonācām līdz e46 sedanam, 318 automātam. Plāns bija vienkāršs – darām visu paši maksimāli daudz. Nē man, nē Jēcim ar motora izņemšanu, kur nu ielikšanu vispār nebija nekāda pieredze – e36 kupejai pirms paris gadiem, bez Jēča dalības tika ielikts m54b30 motors no e39. Bet “Chelleng Accept” un mēs divu nedēļu, laikā izņēmām no e36 m54 un ielikām to e46 iekšā un aizbraucām mājās ar e46 un vienu pusasi(vienu nedēļu pirms pirmā posma Biķerniekos).


Droši vien, ka jau kāds ir pamanījis, Jēcis tā arī neizbrauca uz pirmo un arī otro posmu, lai gan e46 jau nedēļu pirms pirmajām sacensībām brīvi pārvietojās pa Rīgas ielām, bija vēl dažādas lietas jāizdara un tika pieņemts lēmums izlaist pirmo posmu, kam arī sekoja otrs posms un visu savest kārtībā.
Priekš mums šis projekts, jo savādāk to nevar nosaukt kā projekts ir liels izaicinājums. Protams paldies viesiem, kuri palīdz un kārtējo reizi pārliecinājos, ka Drifts kā sporta veids ir kaut kas vairāk – tas ir tuss, kur viens otram palīdz braucēji, draugi, ģimene un kopā lieliski pavada laiku. 

Tā kā mums tik ļoti patīk ņemties ar automašīnām, esam izveidojuši mūsu projektiem veltītu instagrama profilu "JJ-Crew", kur būs viss aktuālais ap mūsu projektiem un drifta kustību. #jjcrewdaily

Īpašs paldies NITRAM, kurš joprojām mums dod jumtu un telpu, kur būvēt drifta mašīnas un pienācīgi viņas dzesēt.

P.s. Atmiņas video no pagājušās sezonas ar e36.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru