DĀVIS MANGALIS / Back to BMW E30 / Biķernieki pirmais posms



Pastrādāju ar Dāvi Mangali pirmajā Street klases posmā vēsturiskā vieta priekš Latvijas Drifta – “Stadionā”. Par godu Latvijas Drifta desmitgadei organizatori pirmo posmu aizvadīja Biķernieku spīdveja stadionā, kas savukārt pirms desmit gadiem bija pirmās mājās Latvijas Driftam. 

Filmēt starp citu “Stadionā” bija viena bauda, jo tehniskais parks bija tur pat blakus un tāpēc es varēju skraidīt šurpu turpu (20m no trases malas līdz parkā novietotai mašīnai)  slēgt ārā-iekšā sporta kameras un mainīt viņu novietojumu uz mašīnas, ka arī protams drons, tika izmantots maksimāli daudz. Bet par dronu es pastāstīšu citā rakstā.

Dāvis kā jau viens no spēcīgākajiem latviešu street braucējiem centās lauzt mītu par to kā street klase nav skatāma, pēc sīvas cīņas TOP8 pret BMW E36 ar V8 4.4L motoru pēc pārbrauciena (OMT) iekļuva TOP4, kur acīmredzot pilns ar adrenalīnu pieļāva nevajadzīgu kontaktu. Īsumā sacensības beidzās ar 3. vietu posmā. Dāvja BMW E30 šīs bija pirmās sacensības, kopš 2016.gada, jo pagājušo sezonu viņš nobrauca ar BMW E46.

Bet obligāti skaties video, spied like un parakstāties uz kanālu, jo būs vēl daudz dažādu video.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru