Marshall Major II Bluetooth [Apskats]




Vajadzēja jau protams vēl pagājušajā gadā uzrakstīt par Marshall Major II Bluetooth austiņām, bet kaut kā nesanāca. Doties tagad ir jau vairāki mēneši pagājuši(lol gandrīz gads), kopš lietoju austiņas ikdienā un ir ko pastāstīt.


Sāksim laikam ar komplektāciju - komplektā nekā nav, nu labi ir pašsaprotams 3,5mm vads ar pulti, lai pieslēgtu austiņas pie klasiskā austiņu porta (čau, iPhone 7 īpašnieki :D ), microUSB uz USB-A vads, lai varētu uzlādēt austiņas un tas arī viss. Nav nē somiņas vai maisiņa priekš austiņām. Lai gan pa 95€ varētu vēlēties ko vairāk!?


Jā, komplektācija it kā ir pašsaprotama(žēl, ka nebija uzlīmes), tad par pašām austiņām viedoklis laikam ejot mainījās. Pirmkārt, ja patiešām austiņas strādā ļoti ilgi, precīzi nomērīt ir pagrūti, bet pēc maniem +/- aprēķiniem, sanāk kā solītās +30 stundas sanāk, ja ne pat visas teorētiski 35 stundas. Lai iedomātos, cik ilgi, tas ir, tad sanāk kā izmantojot austiņas vidēji 5 stundas dienā, viņas notur visu nedēļu, pat varētu teikt vairāk. Sākumā centos viņas likt vienkārši no svētdienas uz pirmdienu lādēties, beigās vienkārši uzlieku, kad atceros kā, piemērām, tagad aizgāju uzlikt. Varētu protams likt, tad kad sāk jau lādēties ārā, bet diemžēl austiņām nav nekāda baterijas indikatora, vienīgi, kad viņas gandrīz ir izlādējušās(20-30 minūtes vēl var darboties) sāk pīkstēt, tas tāds mīnus.

Skaņas ziņā, protams pa 95€, tas nav nekas diži - roks, alternatīvā mūzika skan tīri forši, repčiks kā kurš. Bass austiņām ir, bet ne izteikti spēcīgs. Austiņas ļoti cieši pieguļas ausīm un tādā veidā diezgan labi apkārtējo trokšņu slāpē. Skaļuma ziņā viņas ir ļoti skaļas, laikam nekad nebiju skaļumu griezi uz pilnu klapi. Vidēji klausos 60-75% skaļuma. Austiņās ir arī iebūvēts mikrofons - var izmantot kā brīvroku sistēmu, bet uzreiz saku, mikrofons ir drausmīgas kvalitātes un ātri vien es pārtraucu viņu izmantot.


Vadība noteikti ar džoistiku - principā ērti, var nospiest pauzi, nākamo dziesmu, iepriekšējo un skaļumu regulēt. Lai arī džoistiks ir samērā maziņš, tomēr ir ērts, cik nu viņš var būt ērts. Austiņas slēdzas iekšā ar citu mazu podziņu(praksē izrādās neērti, jo blakus pogai ir kā reiz gaismas indikators un slēdzot iekšā austiņas, nevar īsti redzēt vai esi ieslēdzis viņas, jo ar pirkstu aizsedz indikatoru).

Kopumā  par manām pirmajām bezvadu austiņām iespaids ir pozitīvs, tas patiešām ir ērti, kad nav nekādu vadu - ar Marshall Major II Bluetooth, es visu ziemu vedu ārā suni pastaigāties, gan pie -15 grādiem, gan kad sniga, gan kad lija. Austiņas visu šo izturēja un turklāt ziemā vēl ausis sildīja. 


Bet ja man būtu tagad jāizvēlas vai es pirktu Marshall Major II Bluetooth? Droši vien nē, jo austiņām nevar vienlaicīgi pieslēgt vairākas iekārtas piem. telefonu un datoru. Jo austiņas automātiski, tikai pieslēdzas pie pēdējās savienotās iekārtas. Rezultātā, es austiņas izmantoju pārsvarā ar MacBook Pro, kad skatos filmas, YouTube vai montēju video.


Seko man:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru