16.10.2014 20:00 Apple Event


Trešo gadu pēc kārtas Apple rīko otro rudens ābolu ražas prezentāciju. Un droši vien, ka parasti pasākums notiks pēc ierasta scenārija - Tims pastāstīs par jaunās iOS8 operētājsistēmas panākumiem pirmā mēneša laikā, Kreigs vēlreiz mums nodemonstrēs OS X 10.10 Yosemite(pateiks arī kad viņa iznāks varbūt pat šovakar), Fils pastāstīs par iPad'iem ar TouchID...

Ja, vakar vakarā iTunes Store grāmatu sadaļa pie iOS8 for iPad instrukcijas pievienotiem ekrān šāviņiem bija viena bilde no instrukcijas priekš iOS 8.1 un tur bija skaidri, bet miglaini redzams jaunais iPad Air 2 ar TouchID un iPad mini 3 arī ar TouchID.

Vēl internetā klīst arī mātes plate un 2GB LDDR3 operatīvā atmiņa no iPad Air 2.pauudzes un droši vien arī iPad mini 3.paaudzes būs ar tiem pašiem dzelžiem kā iPad Air 2.paaudzes.

Procesors iPad'iem atkal būs ar "X" apzīmējumu jeb šoreiz Apple neizmantos tādu pašu, ka uz iPhone 6 un iPhone 6 Plus. Līdz ar to iPad'iem būs jauns un vēl jaudīgāks procesors - Apple A8X.

Un protams prezentācijas noslēgumā vai kaut kur pa vidu varam sagaidīt Retina iMac ar 5K ekrānu, jaunu pelnu trauku Mac mini, iespējams kādu iPod, lai gan es šaubos vai kādam vēl vajag iPod Touch, ja pat Apple Store pārdevējus pārsēdināja uz iPhone 5C(iepriekš viņiem bija iPod Touch). Un varbūt arī šoreiz būs kāds "One more thing" - iPad Pro ar ~12collu ekrānu vai Retina MacBook Air, bet varbūt tās nebūs divas ierīces, bet viena!

Tā kā tiekamies atkal šovakar ap 20:00 twitterī(@EzisArAbolu), kur es aktīvi metišu bildītes no prezentācijas un komentēšu notiekošo.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru