TorrenTV [Mac App]


Kā jau tas notiek ar mani - dažreiz uzduros uz interesantām aplikācijām, piemēram, šoreiz uz TorrenTV.

Aplikācija ir beta izstrādes stadijā un bez maksas. Viņa ļauj strīmot uz Apple TV torrentos atrodamas filmas, kuras ir speciāli konvertētas priekš Apple TV saprotamā formātā. Pirmā domā noteikti ir - priekš kam vajag vēl vienu programmu, ja to prot iTunes? Atšķirībā no iTunes, TorrenTV strīmo nevis gatavu lejupielādētu filmu, bet gan uzreiz...
Atrodam filmu torrentos, uzspiežam lejupielādēt, mums lejupielādējas torrent fails(parasti atveram ar µTorrent aplikāciju, lai lejupielādētu filmu), šoreiz mēs uzreiz failu ievelkam(Drag n Drop) TorrenTV aplikācijā un izvēlāmies(jā ir vairāki) Apple TV uz kuru strīmot un jau pēc pāris sekundēm(atkarīgs no interneta pieslēguma ātruma un seederu daudzuma) filma sāk rādīties uz Apple TV.

Kam tas ir vajadzīgs? Piemēram filma ir divas stundas gara un aizņem 10GB. Ar interneta pieslēgumu 10MB/s, filma lejupielādēsies ~20 minūtēs. Nav problēmas vai ne? Bet jā interneta ātrums ir 2MB/s, tad filma lejupielādēsies 1,5 stundas laikā un tād vēl divas stundas viņa jāskatās. Ar TorrenTV un nē pārāk ātru internetu filmu var sākt burtiski uzreiz skatīties un nav jāgaida 1,5 stundu.

Protams pilnai laimēji vēl vajadzētu, lai programma mācētu dekodēt avi/mkv filmas reālajā laikā un saglabāt filmu pēc tam kad ir nostrīmojusi to, tad programma būtu ideāla.

P.s. TorrenTV prot strīmot arī uz Roco un Chromecast multimediju atskaņotājiem.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru